Review van de gasten!

Gisteravond heb ik bij Long Island mijn 50-ste verjaardag gevierd in de Queens ruimte die daarvoor beschikbaar gemaakt kan worden. Vanwege het overleg op locatie en via e-mail hierover, de ontvangst en het verloop van de avond ben ik erg te spreken over de kwaliteit van dit restaurant. Het eten (4-gangen diner) was prima, maar het gaat wat mij betreft om het geheel (aankleding, sfeer, bediening, etc.) en ook dat was prima! Dus een echte aanrader wat mij betreft en ik kreeg dat ook terug van aanwezige familie en vrienden!

Op 19 april j.l. hebben mijn vrouw en ik ons 60-jarig huwelijk mogen vieren met een warme lunch in uw restaurant. Wij willen iedereen bedanken, de organisatie vanuit kantoor, de bediening en niet te vergeten de keukenbrigade voor alle inzet die deze dag voor ons tot een speciale herinnering hebben gemaakt. Nogmaals onze dank hiervoor.

Ik wil u en de medewerkers hartelijk bedanken voor de fijne avond. Afgelopen vrijdag hebben we genoten van de ambiance in uw restaurant en het voortreffelijke diner. Mijn familie en ik kunnen terugkijken op een zeer geslaagde avond. Nogmaals veel dank

HIermee willen wij jullie hartelijk bedanken voor de fijne en goede tijd die wij bij jullie hebben gehad. Wat hebben jullie hard gewerkt om het ons naar de zin te maken wat volledig is geslaagd. We hebben erg veel mooie reacties van onze gasten ontvangen, wat wij jullie niet willen onthouden, U staat in onze gedachten gegrifd, voor een eventueel vervolg bij een volgende gelegenheid.

 


Vorig artikel