Menu van de Chef | 39,95

Februari

Voorgerechten

Houtduifborst | topinamboercrème | oerbiet
of
Rilette van makreel | limoencrème | zwarte olijven

Hoofdgerechten

Flat Iron steak | Jack Danielssaus | gekonfijte Roseval | pastinaak
of
Roodbaars | beurre blanc | zoete aardappelcrème | groene groenten

Dessert

Chocolademousse | gel van mandarijn | kardemomijs

 

Maart

Voorgerechten

Rode poon | vadouvan crème | dukkah | linzen
of
Pastrami van lam | piccalilly | zoetzure groenten | xxl crouton

Hoofdgerechten

Rib eye steak | chimichurri | polenta | diverse bereidingen van mais
of
Gevulde regenboog forel | gember | koriander limoen   

Dessert

Hazalnoot-chocoladetaart

 

April

Voorgerechten

Gekonfijte picanha | balsamico | diverse bereidingen van look
of
Gerookte heilbot | appelschuim | appel-biet salade | bietjes

Hoofdgerechten

Ossobuco van lamsschenkel
of
Corvina | beurre blanc | groene mosterdpuree | little gem | courgette | tomaat  

Dessert

Italian lemon pie