Maandmenu | 39,95

Oktober

Voorgerechten

Gegratineerde Greenshell | Japanse mayonaise | mossel met kimchi  
of
Wildzwijn coppa | sinaasappel-cranberry chutney | vijgen

Hoofdgerechten

Rogvleugel | moster-kervelsaus | vergeten groenten
of
Reebout | wildjus | spruitjes | spek

Dessert

Espresso crème brûlée | Bailey's roomijs

November

Voorgerechten

Aziatische steak tartaar | eicrème | kimshi  
of
Krokante gamba rouleau | vandouvancrème

Hoofdgerechten

Gebakken dorade | cepescrème | risotto
of
Trio van wildzwijn; buikspek, rack, bitterbal | pastinaakcrème | spinazie

Dessert

Snicker dessert | witte chocoladeijs

December

Voorgerechten

Tonijn sashimi | togarashikruiden | Oosterse groenten
of
Wildpaté | veenbes-chutney | framboos | little gem

Hoofdgerechten

Zalm Wellington | witte wijnsaus | spinazie | shiitake en cantharel
of
Wildstoof met cranberry | gekonfijte Rozeval | wintergroenten

Dessert

Hollandse trifle | amandelcake | mascarponecrème | advocaat

Van het decembermenu kunnen wij ook een feestelijk viergangen menu maken inclusief een lekker glas Cava.

Tussengerecht

Gevogeltebouillon cappucciono | enoki | kruiden

Prijs Viergangen menu | € 49,50 p.p