People who love to eat are always the best people!

Bekijk menukaart

Good food is good mood

Onze chef-kok heeft voor het aankomende seizoen met zijn team een nieuwe menukaart samengesteld. Deze wordt drie keer per jaar aangepast aan de seizoenen. Uiteraard werken wij met verse producten en ingrediënten. Vanuit onze menukaart hebben wij voor groepen groter dan tien personen een drie- of viergangen keuzemenu samengesteld. 

Kerst 2019

BEGIN DECEMBER RESTAURANT IN KERSTSFEER

Dit jaar zijn wij 1ste Kerstdag geopend voor brunch en diner. Start brunch tussen 11:00 en 12:00 uur en einde 15:00/15:30 uur. Start diner tussen 18:00 en 19:00 uur.  ( Wij zijn reeds vol gereserveerd voor zowel brunch als diner )

Wij sluiten 24 december om 17:00 uur zodat wij daarna de gehele zaak kunnen klaarzetten voor 1ste Kerstdag. Daarnaast zijn wij 26 december 2de Kerstdag, 31 december Oudjaarsdag en 1 januari Nieuwjaarsdag gesloten. Tussen Kerst en Oud & Nieuw zijn wij gewoon geopend voor lunch, diner, koffie of een borrel.

De keukenbrigade heeft met zorg de menu's samengesteld. Druk op onderstaande button om de brunch en het diner te bekijken.

Reserveren noodzakelijk graag via [email protected]

Bekijk menu

Maandmenu

Elke maand hebben we een ander menu met seizoensgebonden ingrediënten. Het maandmenu is ook zeer geschikt als u met een grotere groep wilt komen dineren naast het reguliere menu.

Bekijk menu

High Tea

Heeft u iets te vieren of wilt u met uw gezelschap gewoon genieten van allerlei hartig- en zoetigheden, probeert u dan eens ons High Tea of High Tea De Luxe arrangement. Wij serveren diverse rondes met allerlei huisgemaakte gerechtjes op etagères. Onze High Tea start tussen 12.00 en 14.00 uur en duurt 2,5 uur.

Bekijk arrangement

Speciale wensen?

Heeft u een allergie of specifiek dieet en wenst u informatie? Vraag ons gerust om advies via [email protected]

Geef de gastheer of gastvrouw altijd duidelijke informatie over uw allergieën. U krijgt duidelijk uitleg over de procedures en de ingrediënten van ons menu. Vraag bij twijfel gerust naar de leidinggevende.