People who love to eat are always the best people!

Bekijk menukaart

Good food is good mood

Onze chef-kok heeft voor het aankomende seizoen met zijn team een nieuwe menukaart samengesteld. Deze wordt drie keer per jaar aangepast aan de seizoenen. Uiteraard werken wij met verse producten en ingrediënten. Vanuit onze menukaart hebben wij voor groepen groter dan tien personen een drie- of viergangen keuzemenu samengesteld. 

Paasbrunch 2020

Wil jij eitjes zoeken in Restaurant Long Island?

Op zondag 12 en maandag 13 april serveren bij een heerlijke en uitgebreide Paasbrunch. De inloop is tussen 11:00-13:00 uur tot uiterlijke 15:00 uur.

Reserveren graag via onze website of telefonisch via 023-8881868

Bekijk menu

Maandmenu

Elke maand hebben we een ander menu met seizoensgebonden ingrediënten. Het maandmenu is ook zeer geschikt als u met een grotere groep wilt komen dineren naast het reguliere menu.

Bekijk menu

High Tea

Heeft u iets te vieren of wilt u met uw gezelschap gewoon genieten van allerlei hartig- en zoetigheden, probeert u dan eens ons High Tea of High Tea De Luxe arrangement. Wij serveren diverse rondes met allerlei huisgemaakte gerechtjes op etagères. Onze High Tea start tussen 12.00 en 14.00 uur en duurt 2,5 uur.

Bekijk arrangement

Speciale wensen?

Heeft u een allergie of specifiek dieet en wenst u informatie? Vraag ons gerust om advies via [email protected]

Geef de gastheer of gastvrouw altijd duidelijke informatie over uw allergieën. U krijgt duidelijk uitleg over de procedures en de ingrediënten van ons menu. Vraag bij twijfel gerust naar de leidinggevende.