Bijzondere momenten verdienen een sensationeel uitzicht

Contact

Iets te vieren?

Wanneer u iets te vieren heeft, bent u bij Restaurant Long Island aan het juiste adres! Wij werken graag mee aan het organiseren van een geslaagde dag en doen onze uiterste best er een onvergetelijke belevenis van te maken.

Voor een besloten feest kunt u gebruik maken van onze gezellig ingerichte zaal voor ongeveer 50 personen. Zowel restaurant als zaal beschikken over een overdekt en verwarmd terras met sensationeel uitzicht op de Toolenburger Plas. We stellen graag met u een arrangement naar uw wensen op.

40 tot 70
personen
Sensationeel
en sfeervol
Restaurant
beschikbaar

B&D Catering
Hospitality
Support

Wist u dat Restaurant Long Island en Brasserie het Gemaal ook cateringontvangsten kunnen verzorgen bij u op het bedrijf, thuis of andere gewenste locaties?
Wij verzorgen catering op elk gewenst niveau. Van een weiland tot fabriekshal, van duizend bitterballen tot chique viergangendiner. Wij maken graag een offerte op maat voor uw partij of evenement. Een locatie waar wij veelvuldig sportieve evenementen mogen verzorgen is het Olympisch Stadion Amsterdam, waar wij tevens preferred supplier zijn voor alle vipcatering. Natuurlijk komen wij ook graag bij uw thuis of op kantoor. Wij denken ook graag mee met de overige zaken voor uw evenement, zoals bijvoorbeeld een tent, audiovisueel, entertainment, decoratie, etc.

Onder de meest uitdagende omstandigheden onze gasten tevreden naar huis laten gaan, daar draait het om!

Bekijk de site